Rapportering

Er zijn uitgebreide rapporteringsmogelijkheden, zowel via afdruk als naar MS Office. Een koppeling naar een Business Intelligence Tool is ook voorzien zodat zelfs de meest complexe doorsneden van informatie uit de Corflow database kunnen gehaald worden.

Consultaties

Corflow maakt het u mogelijk om in vrijwel elke module rapporten in te stellen naar keuze en deze op elk moment op te vragen. Het resultaat exporteert u eenvoudig naar MS Office of consulteert u via een afdruk.

Qlikview

Diepgaande inzichten in hoe uw bedrijf presteert, zijn van levensbelang in een snel evoluerende business omgeving. Het samenvoegen van de meest diverse data om ze op een bevattelijke manier te presenteren is voortaan ook voor een KMO een perfect haalbare kaart. De quasi onbeperkte mogelijkheden om dashboards te maken over activiteiten, medewerkers, afdelingen, regio, periodes, marges, omzetten en combinaties van dat alles laten u toe uw bedrijf echt te evalueren en continu richting te geven. De Qlikview business intelligence software die wij kunnen implementeren bij u zorgt dat dit realiteit wordt.

 

Ga naar de Parametrisatie module

Centrale database

Eenmalige invoer van gegevens

lees meer

Uitgebreide rapportering

Steeds op de hoogte van uw business

lees meer

Snel rendement

Lage instapkosten en gebruiksvriendelijke interface

lees meer
© Dataplan Informatica 2016 / wettelijk bericht / webdesign by Skinn / development by Tales