Logistiek

In Corflow ontdekt u een uitgebreid artikelenbeheer met diverse mogelijkheden. De goederenstroom kunt u hier perfect organiseren, plannen, besturen en uitvoeren.

Inventaris

Inventaris van uw artikelen per periode bijhouden is perfect mogelijk met deze module.

Artikelen

Elk beschikbaar artikel wordt bijgehouden in een uiterst personaliseerbare lijst. Deze module stelt u zelfs in staat een opdeling in artikelgroepen te maken. Aan u de keuze of u opvolging per artikel of per serienummer verkiest. Het artikelbeheer voorziet tot 4 niveaus voor een optimaal overzicht en structuur.

Prijzen

Bij de artikelen kunt u diverse prijzen bijhouden. Per leverancier, per klant, vaste marge, vaste verkoopprijs, prijsbewaking, liquidatieartikel, prijzen per hoeveelheden zijn enkele mogelijkheden die ingesteld kunnen worden.

Magazijnbeheer

Het magazijnbeheer zorgt dat er voldoende materiaal in voorraad is voor het uitvoeren van alle taken van de technische dienst. Corflow geeft in een handomdraai weer welk artikel waar in het magazijn ligt. Automatische bestelvoorstellen worden gecreërd met behulp van specifieke instellingen voor een minimum en maximum. Zelfs tussen diverse magazijnlocaties zijn automatische mutaties mogelijk.

Barcode

Met behulp van een barcode kunt u vliegensvlug artikelen invoeren en bestelde artikelen in ontvangst nemen zodat het manueel werk tot een minimum wordt beperkt.

Ga naar de Backoffice module

Centrale database

Eenmalige invoer van gegevens

lees meer

Uitgebreide rapportering

Steeds op de hoogte van uw business

lees meer

Snel rendement

Lage instapkosten en gebruiksvriendelijke interface

lees meer
© Dataplan Informatica 2016 / wettelijk bericht / webdesign by Skinn / development by Tales