CRM

Corflow stelt u in staat moeiteloos uw relaties te creëren, in te delen en te beheren. Via de gebruiksvriendelijke interface bouwt u in geen tijd een uitgebreide database op.

Bedrijven

Prospecten, klanten en leveranciers kunt u op een eenvoudige manier onderhouden. De module omvat een zeer uitgebreide bedrijfsfiche, gaande van de basisinformatie tot specifieke bedrijfsgegevens, zoals gekoppelde mailings en een plaatsbepaling via Google Maps.

Onderlinge relaties tussen verschillende bedrijven kunnen probleemloos geïntegreerd worden. Bovendien is een ingebouwde controle van het ondernemingsnummer voorzien.

Personen

Uw contactpersonen kunt u los van de bedrijfsfiches beheren. Uiteraard is het volkomen mogelijk personen te koppelen aan één of meerdere bedrijven. Link enkele interessegebieden aan uw relaties en verruim zodoende uw actieradius.

Contacten

Via het contactenlogboek kunt u elk onderhoud met een bedrijf en/of persoon registreren. Zo nodig wordt een vervolgafspraak automatisch gecreëerd. Om uw afsprakenbeheer nog efficiënter te maken, is er bovendien een koppeling met Microsoft Outlook agenda ingebouwd.

Acties

Tenslotte omdat de CRM-module een registratie van acties zoals events, mailings of promoties. Aanvullende toepassingen op de acties zijn het beheer van inschrijvingen en opvolging.

Ga naar de HRM module

Centrale database

Eenmalige invoer van gegevens

lees meer

Uitgebreide rapportering

Steeds op de hoogte van uw business

lees meer

Snel rendement

Lage instapkosten en gebruiksvriendelijke interface

lees meer
© Dataplan Informatica 2016 / wettelijk bericht / webdesign by Skinn / development by Tales