Boekhouding

Corflow biedt een compleet financieel beheer van uw bedrijfsactiviteiten met de mogelijkheid tot integratie met een onderliggend boekhoudpakket.

Verkoopfacturatie

Opmaken en consulteren van verkoopfacturen worden in een handomdraai gegenereerd. Herinneringen worden aan de hand van door u ingestelde parameters, zoals aantal en graad, automatisch gecreërd.

Aankoopfacturatie

De controle van aankoopfacturen aan de hand van opgestelde aankooporders verloopt accuraat zodat inboeken van deze facturen nauwelijks tijd in beslag neemt. Aankoopfacturen niet gelinkt aan een order boekt u evenwel vliegensvlug manueel in.

Budgetten

Per boekjaar kunt u het budget op elke grootboekrekening en elke kostenplaats ingeven, zowel voor aankoop als verkoop. Variaties per maand zijn perfect mogelijk. En met een simpele druk op de knop kopieert u dit gegeven naar een volgend boekjaar.

Inventaris

Corflow ondersteunt u bij de registratie, verwerking en opvolging van de inventaris per locatie. De stockwaarde van alle artikelen kunt u hier beheren en consulteren.

Venice

Wij bieden een mogelijkheid tot integratie met een onderliggend boekhoudpakket. Venice van C-Logic in de basisuitvoering dekt al snel de behoeftes van de meest veeleisende gebruiker. Het aantal dossiers en het volume aan gegevens dat u met Venice kan beheren, is onbeperkt. Wie verder wil gaan, kan het pakket uitbreiden met tal van opties en een oplossing samenstellen die perfect afgestemd is op uw individuele wensen.

Ga naar de Contracten module

Centrale database

Eenmalige invoer van gegevens

lees meer

Uitgebreide rapportering

Steeds op de hoogte van uw business

lees meer

Snel rendement

Lage instapkosten en gebruiksvriendelijke interface

lees meer
© Dataplan Informatica 2016 / wettelijk bericht / webdesign by Skinn / development by Tales